Radio–humor og litt annet

Her bringer vi litt radiohumor og annet lettere stoff som kanskje kan glede et telegrafisthjerte. Tips oss gjerne hvis du har en idé om hva som kunne passe på denne siden!

German Coastguard

Noen har kanskje hørt sketsjen om den noe hjelpeløse telegrafisten på Den tyske kystvakten. Det hele begynner med da den ferske telegrafisten skal ta over vakten og etter en rask briefing fra avtroppende gnist mottar et nødanrop fra et synkende skip...

Last ned German Coastguard

Fleksnes – radioten
Om Marve/LA8PV og Yokoshoki/JA1NQ i Tokyo sine heftige QSO-er på 15-meteren.
Gå til Youtube

Reveljen

For alle som har savnet morgenmusikken fra Forsvaret – her er den i mp3-format: Last den ned til din mobiltelefon og våkn hver dag med godt humør ;-)

Last ned reveljen

Shiptare Boys: Kosovo
En frisk liten velkoreografert låt fra KFOR-gutta som brakte med seg en del reaksjoner fra eks-jugoslaviske medier for en tid tilbake. 
Last ned Shiptare Boys: Kosovo 

Sjekk hvor mye vet du om Radio Norge

Hvis du tror du har en rimelig god kjennskap til Radio Norge kan du få dette verifisert eller definitivt avkreftet her. Hvis du tjenestegjorde før kontingent XIX bør du kjapt gå gjennom innholdet på dette nettstedet først, slik at du har fått med deg det siste som skjedde før stasjonen ble pensjonert.
Ta Radio Norge-testen her

 

 

Tilbake til hovedsiden

Sist oppdatert: 26.11.09 16:40